Formentera celebra aquest dissabte el seu 1r Festival Folklòric | Noudiari.es

Formentera celebra aquest dissabte el seu 1r Festival Folklòric

@Noudiari / Cinc colles de Menorca, Mallorca, Eivissa i Formentera seran protagonistes aquest proper dissabte, dia 10, al Primer Festival Folklòric Illa de Formentera, una trobada que forma part dels actes programats per a la celebració del Dia de les Illes Balears d’aquest 2018.

La jornada, que se celebrarà a la plaça de la Constitució de Sant Francesc a partir de les 12 del migdia, comptarà amb l’actuació dels menorquins Grup Tramuntana de Ciutadella, amb els mallorquins Grup S’Estol des Gerricó, de Felanitx, amb sa Colla de Sant Rafel d’Eivissa i amb les dos colles formentereres, el Grup de Ball és Xacoters i el Grup de Ball és Pastorells.  

Per a la consellera insular de Cultura, Susana Labrador, “aquesta és una ocasió immillorable per poder gaudir de les danses de totes les illes de la nostra comunitat i comprovar la riquesa d’un folklore que ha sabut evolucionar en balls molt diversos”.

El 1r Festival Folklòric es clourà amb una paella popular a càrrec de l’Associació Es Forn a partir de les 14 hores a l’envelat de l’aparcament de sa Senieta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *