Formentera signa un conveni amb Espai Frumentària per donar suport a la cultura | Noudiari.es

Formentera signa un conveni amb Espai Frumentària per donar suport a la cultura

Una de les activitats culturals.

@Noudiari / El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i el president d’Espai Frumentària, Miquel Costa, han signat avui un conveni de col·laboració en matèria de promoció i difusió cultural per a aquest 2018. L’objectiu d’aquest conveni és contribuir a reforçar el ventall d’oferta cultural de Formentera durant aquest any.

Entre les activitats que s’organitzaran, hi destaquen actes culturals i artístics com ‘El 7 a les 6’, la Filmoteca o diversos concerts i exposicions, així com l’aula de teatre i espais de creació i producció teatral. El Consell col·labora econòmicament amb una aportació de 6.000 euros per a ajudar a fer possibles aquestes activitats.

L’associació Espai frumentària va arrencar el 2009, si bé no fou constituïda com a tal fins l’any 2013. Des de llavors, treballa pel foment i difusió de la creació i la producció teatral, així com per la dinamització i divulgació d’activitats artístiques i culturals. Compta, a més, amb l’organització de tallers, cursos de formació i d’altres ofertes educatives.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *