Rincón de Pepe i Nimmo’s, guanyadors del concurs gastronòmic de la Fira des Gerret | Noudiari.es

Rincón de Pepe i Nimmo’s, guanyadors del concurs gastronòmic de la Fira des Gerret

Guanyadors del concurs, amb la regidora Carmen Ferrer i el tècnic Toni ‘Sendic’.

@Noudiari / La regidora de Promoció Econòmica de Santa Eulària, Carmen Ferrer, ha fet entrega aquest migdia dels premis als guanyadors als concursos gastronòmics que es varen convocar conjuntament amb l’edició, el passat 3 de març, de la Fira des Gerret. A l’entrega li han acompanyat Joan Tur ‘Sendic’, organitzador de l’esdeveniment; i Pepe Valera, representant de Peix Nostrum.

Als premiats al concurs de gerret escabexat se’ls ha entregat un diploma i una greixonera decorada obra del ceramista Toniet, mentre que els guanyadors de les millors tapes de gerret han rebut una rajola decorativa del mateix autor.

 

GERRET ESCABETXAT

1.- RINCÓN DE PEPE

2.- CAN COSMI

 

TAPES DE GERRET

1.- NIMMO’S

2.- EL NARANJO

3.- CAN COSMI

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *