Sant Josep convoca la primera edició del concurs fotogràfic ‘La Dona’ | Noudiari.es

Sant Josep convoca la primera edició del concurs fotogràfic ‘La Dona’

Un càmera de fotos. CREATIVE COMMONS

@Noudiari / L’Ajuntament de Sant Josep, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, ha convocat la primera edició del concurs fotogàfic ‘La Dona’. Les fotografies hauran de transmetre l’evolució de la dona i el seu present en la història, l’art, l’arquitectura, la cultura, les tradicions i costums, la modernitat i l’avantguarda, l’educació i la formació, el treball i la vida social, familiar i quotidiana i/o en qualsevol manifestació en la vida de la dona i hauran de guardar una relació directa amb el municipi de Sant Josep.

Es concediran tres premis per un total de 1200 euros. Aquests seran en material fotogràfic per valor de 600 euros per al primer premi, 400 euros el segon i de 200 euros per a la tercera persona classificada.

El jurat estarà presidit per la regidora de Política Social, una persona representant de cada associació de dones del municipi o entitat col·laboradora i una o dues persones qualificades, que valoraran la creativitat, la representativitat i la qualitat de les obres presentades.

Podran participar totes aquelles persones majors d’edat que ho desitgin amb un màxim de tres fotografies per participant i en format digital segons s’especifica a les bases, que es poden consultar al Taulell d’anuncis del web municipal. El termini de presentació de les obres finalitzarà el dia 16 de març de 2018, a les 14 hores. Les fotografies s’enviaran per correu electrònic a serveissocials@santjosep.org.

La inauguració de l’exposició, amb les fotografies presentades, i el lliurament de premis es realitzarà el dia 30 de març de 2018 a les oficines municipals de Sant Jordi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *