Vicent Torres anuncia converses amb companyies aèries alemanyes per recuperar connexions directes durant l’hivern | Noudiari.es

Vicent Torres anuncia converses amb companyies aèries alemanyes per recuperar connexions directes durant l’hivern

@Noudiari / El president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, ha anunciat avui en la segona jornada de la fira de turisme de Berlín (ITB) que manté converses amb companyies alemanyes per recuperar connexions directes durant l’hivern, que l’aeroport no té des de fa més de 15 anys. La falta de connexions és un dels ‘handicaps’ que frenen la millora d’aquest important mercat per a Eivissa, i especialment dins de l’estratègia d’incrementar l’activitat en els mesos fora de temporada alta.

El president ha explicat que “els ‘touroperadors’ comencen a finals de març, però no volen en hivern”, tot i que ha avançat que “estam amb altres companyies intentant preparar una ruta en hivern”, ja que “és el que fa falta”.

Durant el matí el president s’ha reunit amb els sis principals ‘touroperadors’ alemanys, en unes trobades que ha qualificat de “positives”. Les diferents empreses l’han informat d’un augment de l’oferta de places cap a Eivissa superior que a la resta de les Balears, que ha estat d’entre un 5 i un 10% segons la companyia. En tot cas, com ha insistit el president, l’oferta de places s’ha de concretar amb vendes finals, tot i que s’ha mostrat convençut que podran estar, com a mínim, en els nivells del 2017.

Aturada feminista a l’ITB
El president ha donat un missatge de suport a l’aturada feminista d’aquest 8 de març, que també ha tengut seguiment en el marc de la fira de turisme de Berlín. Durant dos hores, l’estand d’Eivissa ha estat atès només pel director insular, Vicent Torres, i per l’estudiant de turisme en pràctiques, ja que les dos treballadores de promoció turística del Consell s’han sumat a l’aturada de dos hores, juntament amb dos informadores més dels ajuntaments. La tinent d’alcalde de Sant Antoni, Aida Alcaraz, i la regidora de Turisme d’Eivissa, Gloria Corral, els han donat suport i també han aturat l’activitat durant les dos hores que ha durat la mobilització.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *