‘Xulàpies’, per Bernat Joan i Marí | Noudiari.es

‘Xulàpies’, per Bernat Joan i Marí

De la mateixa manera que crec que el PP ha fet una gran contribució als Països Catalans (quan no teníem pràcticament cap altaveu per difondre el concepte, el PP no parava de parlar-ne), també crec que la pinxeria altiplanera està fent una gran col·laboració amb l’independentisme català. Són tan xulos que al final tothom voldrà la independència.

Escric això pensant que el jutge Llarena s’agafa fins dilluns per dirimir si Jordi Sànchez es pot presentar al debat d’investidura com a futur president de la Generalitat de Catalunya. Qui és aquest senyor per vacil·lar d’aquesta manera el Parlament de Catalunya? Qui és ell per no respectar les dates proposades per la presidència del Parlament i per la mesa (que han estat elegits, mentre que a ell no l’ha elegit ningú)? Qui és, aquest personatge, per agafar-se fins a dilluns vinent per una qüestió que afecta tot un parlament i tot un país? Qui és en Llarena per faltar així al respecte al poble de Catalunya?

Res no li dona dret a fer el que fa, però ho fa amb convicció, i amb tota la tranquil·litat del món, segurament sense qüestionar-se si actua correctament o no. No troba que la seua actitud, amb tota normalitat, ha de generar odi? Vol sembrar odi entre els catalans? Vol que l’odiïn per després poder-los acusar d’odi? Perquè, d’altra banda, Déu me’n guard d’incitar a odiar-lo, però la seua actitud és, senzillament, odiosa.

Però, com a independentista, jo els animaria a continuar actuant en la mateixa direcció en què han actuat fins ara. Cada decisió de na Lamela, d’en Llarena i companyia acosta una mica més Catalunya a la seua independència nacional. I cada dia allunya una mica més els ciutadans de les Balears del Regne d’Espanya. La xuleria va molt poc amb el nostre caràcter nacional, i, en general, catalans del Principat, valencians i ciutadans de les Balears la toleram bastant malament. O siga que, ànim, Llarena! Continua amb les teues atzagaiades, que cada vegada que en fas una de nova ens acostes al nostre objectiu nacional. Quan entrem a l’ONU t’enviarem un pernil de jabugo perquè ho celebris, crac, que ets un crac.

Bernat Joan i Marí.

Una respuesta para ‘Xulàpies’, per Bernat Joan i Marí

 1. Daniel garcia Responder

  10 marzo, 2018 en 20:43

  En primer lugar le guste o no son jueces y como tal investigan unos hechos que podrían constituir un delito, le guste o no.
  El conjunto de los españoles le guste o no le hemos dado esa función al igual que el conjunto de los españoles le hemos dado a usted la posibilidad de ejercer su profesión de profesor.
  Mediante oposiciones etc…
  Tanto unos como otros podrán ejercer mejor o peor su profesión nos podrá gustar mas o menos como realizan su función.
  Ahora digo yo quien le a dado derecho a usted de apoderarse de la opinión general de todos los ciudadanos tanto de la comunidad autónoma de Baleares, Cataluña y valencia.
  Porque de sus palabras se entiende que todos los ciudadanos de Baleares opinamos como usted.
  Tal vez el chulo lo sea usted pensando que es protector y benefactor de una sociedad oprimida por la gestapo, a mi lo único que me oprime no es la sociedad española ni el estado. Mi preocupación es llegar a fin de mes, que nuestros hijos puedan vivir mejor.
  A mi los que me oprimen son los políticos irresponsables que solo se preocupan de lo suyo. Me dan tanta fatiga los políticos independentistas como M.Rajoy, Ambos solo se preocupan de lo suyo que poco tiene que ver con que los ciudadanos en su conjunto vivamos mejor.
  Señor Joan no se haga dueño de mi opinión.

  Un cordial saludo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *