60 establiments surten al carrer en l’onzena edició de la Fira d’Estocs de Santa Eulària | Noudiari.es

60 establiments surten al carrer en l’onzena edició de la Fira d’Estocs de Santa Eulària

@Noudiari / Més de 60 establiments comercials han tret avui al carrer els seus productes en l’onzena edició de la Fira d’Estocs de Santa Eulària des Riu, un esdeveniment organitzat per Santa Eulària Empresarial i l’Ajuntament donar sortida a les restes de temporada a uns preus que són una autèntica ganga pels compradors.

A més de l’activitat comercial, la Fira d’Estocs és una autèntica festa al carrer, en que hi ha la possibilitat de degustar diferents menjars, sentir música en directe o, pels més petits, la realització de tallers, un castell inflable i, a les 12.00, una pel·lícula infantil a preus populars (‘El hijo de Bigfoot’, 4 euros) al Teatro España, una activitat aquesta última que compta amb monitors per a que els pares puguin aprofitar aquest temps sense haver de preocupar-se pels seus fills.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *