Benny Mosakia Duo actua aquest dijous a Sant Antoni dins els Dies Musicals | Noudiari.es

Benny Mosakia Duo actua aquest dijous a Sant Antoni dins els Dies Musicals

@Noudiari / Aquest dijous 26 d’abril, a les 21 hores, l’Auditori del Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni acollirà un concert de Benny Mosakia Duo. Aquesta actuació arriba de la mà del cicle Dies Musicals, la iniciativa del departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa, per promocionar la música i els músics locals.

Benny Mosakia Duo està format per Claudia Coria (guitarrista i cantant) i David Romano (percussionista i cantant), tots dos residents a Eivissa, i que efectuen un repàs per un repertori de músiques tradicionals i populars d’Amèrica del Sud. Així, en el concert d’aquest dijous inclouran temes de Gilberto Gil, Jorge Drexler, Pablo Milanés, Silvio Rodríguez o Mercedes Sosa, entre altres.

L’entrada als concerts d’aquesta edició del Cicle Dies Musicals és gratuïta i l’aforament serà limitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *