Eivissa acollirà aquest cap de setmana el VIII Open Ibiza Domo de billar americà | Noudiari.es

Eivissa acollirà aquest cap de setmana el VIII Open Ibiza Domo de billar americà

Presentació del torneig, al Consell d’Eivissa.

@Noudiari / Aquest dissabte i diumenge se celebrarà la vuitena edició de l’Open Ibiza Domo bola-9 de billar americà. La competició es desenvoluparà al Café-Bar Ilusions Pool de Vila i els tornejos començaran dissabte a les 10 hores. L’esdeveniment està organitzat pel Club Billar Eivissa i compta amb la col·laboració del Consell d’Eivissa i l’Ajuntament d’Eivissa.

Enguany hi participaran 32 jugadors, dels quals 14 arriben de fora de les Pitiüses. El sistema de competició serà el de doble ko europeu, i els participants es dividiran en dos grups de setze jugadors. Els vuit millors -quatre de cada grup- jugaran la final diumenge a partir de les 10 hores.

“Creiem que enguany és un bon moment perquè els billaristes locals tinguin una participació destacada” ha explicat en roda de premsa Tomás Sánchez, organitzador de l’esdeveniment, qui ha destacat la participació de l’eivissenc Jonás Souto, campió d’Espanya junior i cinquè absolut en tot l’Estat d’aquesta modalitat. Altres participants destacats d’enguany són Luis Cros, actual subcampió del torneig, el mallorquí Manuel Montejo, subcampió de l’any 2016, o l’italià Gabriele Corvetto.

“Aquest és un exemple d’esdeveniment esportiu que diversifica l’oferta de l’illa. Agraïm la feina dels organitzadors, que han convertit aquest torneig en un referent a nivell balear” ha declarat el director insular d’Esports i Joventut, Fernando Gómez, qui ha convidat a que els interessats “vinguin a gaudir de les partides i puguin conèixer d’aprop aquest esport”. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *