El Consell d’Eivissa organitza una trobada professional entre xefs i productors locals | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa organitza una trobada professional entre xefs i productors locals

@Noudiari / El Centre Social de Jesús acollirà el dilluns, dia 23 d’abril, una trobada entre professionals de la gastronomia i productors locals, amb l’objectiu de posar en valor els productes més emblemàtics d’Eivissa i redescobrir sabors i productes oblidats. Aquesta trobada ha estat organitzada pel departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa amb la col·laboració de l’Acadèmia de Gastronomia d’Eivissa i Formentera, i de la Pimeef.

La jornada s’iniciarà a les 10.30 hores amb la presentació de la nova collita de l’oli d’Eivissa a càrrec d’Ismael Díaz Yubero, Premi Nacional de Gastronomia 2013 en la secció de gastronomia saludable. A les 10.50 hores la sumiller i enòloga Mares del Barrio presentarà la nova collita de vi IGP Eivissa/Ibiza, i a les 11.10 hores la directora de la ‘Guía Repsol de los mejores alimentos de España’, Sybely Valle, impartirà la xerrada “Gastronomía con raíces: en la base está el producto”.

Posteriorment es celebrarà un show room i una trobada entre productors i el sector professional de la gastronomia. A més, diversos xefs locals realitzaran intervencions en les que explicaran la seua relació amb el producte local: Pere Tur, xef de Sa Nansa parlarà dels productes de la mar; José Miguel Boned del restaurant Es Ventall ho farà de la sobrassada i de l’horta; Gonzalo Aragüez de Sa Brisa parlarà de la ramaderia local i el formatge tradicional; Matthieu Savariaud del restaurant Es Terral tractarà sobre el producte ecològic, i acabarà Íñigo Rodriguez, xef de l’Hotel Pachá, amb una intervenció sobre l’ametlla i les garroves.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *