El trompetista eivissenc Pere Navarro gravarà en directe el seu nou disc a Madrid | Noudiari.es

El trompetista eivissenc Pere Navarro gravarà en directe el seu nou disc a Madrid

@Noudiari / El trompetista eivissenc Pere Navarro gravarà en directe el seu nou disc a Madrid. Tal i com ja va avançar durant una entrevista concedida a Nou Diari, el músic enregistrarà els dies 30 d’abril, 1 i 2 de maig, el que serà el nou disc del Pere Navarro Quintet i que donarà continuació al seu debut discogràfic: Perenne.

El quintet, on també hi ha Joan Solana (piano), Pep Colls (baix), Joan Carles Marí (bateria) i Ferran Borrell (guitarra), gravarà tres nits consecutives en directe a la sala Recoletos Jazz en el marc d’una programació especial per a celebrar el Dia Internacional del Jazz que també inclou noms com Javier Limón i Jorge Pardo.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *