Formentera acull el ‘feminisme per a principiants’ de la mà de Nuria Varela | Noudiari.es

Formentera acull el ‘feminisme per a principiants’ de la mà de Nuria Varela

@Noudiari / El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, ha organitzat per al dilluns vinent l’acte de presentació del llibre ‘Feminismo para principiantes’ de na Nuria Varela. Un acte que comptarà amb la participació de la mateixa autora, que departirà sobre l’actualitat del feminisme i sobre les contradiccions de la nostra societat al seu respecte.

La xerrada i presentació del llibre es farà aquest proper dilluns, dia 16 d’abril, a les 20.00 hores a la Biblioteca Marià Villagómez de Sant Francesc.

Na Nuria Varela és una experta en feminisme, llicenciada en Ciències de la Informació, escriptora, màster universitari en estudis interdisciplinaris de gènere i màster en gènere i polítiques d’Igualtat entre homes i dones. En aquesta ocasió ve a Formentera per presentar-nos la nova edició en format còmic  del seu llibre ‘Feminismo para principiantes’, una revisió de l’assaig original, editat el 2008, que amb un llenguatge diferent i molt pes de les il·lustracions persegueix apropar el feminisme a tothom.

La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, ha destacat que “des del Consell de Formentera creiem que entendre que el feminisme no és només «cosa de dones», és clau per deixar una societat millor per a totes i tots”. Parellada considera imprescindible apropar les aportacions del feminisme a tota la població en general “perquè un govern progressista ha de treballar per posar aquest cos de coneixements a l’abast de tots en entendre la difusió de les aportacions feministes com un servei públic”, raó per la qual convida tothom a assistir a la conferència de na Nuria Varela.

En aquest acte, que s’organitza en el marc de les activitats de la Diada de Sant Jordi, hi col·labora també l’Institut Balear de la Dona de les Illes Balears, motiu pel qual es comptarà amb la presència de la seva directora, la senyora Rosa Cursach.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *