La Sala de Can Curt acollirà aquest dijous la inauguració de l’exposició Morfología de Mauro García Socuéllanos | Noudiari.es

La Sala de Can Curt acollirà aquest dijous la inauguració de l’exposició Morfología de Mauro García Socuéllanos

@Noudiari / Mauro Garcia Socuéllamos, artista plàstic, inaugura aquest dijous 19 (20.30 hores) l’exposició de pintura Morfología, a la sala Can Curt de Sant Agustí. La pintura de Socuéllamos transmet dinamisme i energia, on sorgeixen atmosferes estranyes plenes de misteri i encant. L’exposició es podrà visitar a partir del dijous 19 d’abril fins el 29 del mateix mes, de 19 a 22 hores.

La mostra consta d’una sèrie de treballs recents, realitzats amb olis i acrílics sobre llenç, on predominen els colors vius i energètics, amb una bona representació d’obres figuratives i alguna abstracció. El seu procés creatiu arrenca del natural, amb retrats, fotografies i altres imatges del seu entorn, que esmicola, combina i representa en formes esquemàtiques.

Morfología és el nom que l’artista ha escollit per a la seva exposició, amb la qual vol representar les seves figures mitjançant l’estudi de les formes i donar relleu a les seves obres mitjançant l’ombreig i el modelatge.

Les imatges creades, representen freqüentment a personatges de la cultura contemporània moderna. Els colors llampants que utilitza tenen la funció de mostrar d’una manera molt més expressiva el que vol transmetre en l’obra, plasmant al·lusions a la bellesa i la creativitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *