Santa Eulària obre una lína d’ajudes al petit comerç de 50.000 euros | Noudiari.es

Santa Eulària obre una lína d’ajudes al petit comerç de 50.000 euros

Imagen del Ayuntamiento de Santa Eulària.

@Noudiari / L’Ajuntament de Santa Eulària ha obert una línia d’ajudes per a afavorir la implantació de nous comerços al municipi de manera que es dinamitzi l’activitat comercial als diferents nuclis urbans, al temps que es fomenta la creació de nous llocs de feina. Aquest programa també finançarà actuacions de modernització per a petites empreses comercials que estiguin ja en funcionament de manera que es pugui ajudar a fer-les més competitives i rendibles amb determinades millores, com ara la implantació de noves tecnologies, la reducció del consum energètic o la renovació dels establiments. La informació i els annexes que s’han de presentar per a demandar les ajudes estaran disponibles al web www.santaeulariadesriu.com.

En total, les ajudes podran cobrir fins a un 80% de la despesa realitzada en diferents àmbits, sempre amb un límit de 2.300 euros per comerç. Aquestes actuacions han nascut amb la voluntat de repetir-les de forma anual. Enguany, en ser el primer any d’actuació, el període de realització de les actuacions que poden rebre l’ajuda s’amplia i no serà només de 12 mesos, sinó que en aquesta convocatòria es poden presentar inversions fetes per les empreses des de l’1 de gener de l’any passat i fins al 31 d’octubre d’enguany (últim dia de presentació de les sol·licituds). En total, la partida inicialment prevista per l’Ajuntament per aquesta despesa és de 50.000 euros.

Els requisits per a poder accedir a aquestes ajudes són de dos tipus: per una banda les que es refereixen als negocis que poden accedir i, per altra, del tipus d’actuacions que es poden bonificar. Respecte a les primeres, poden optar a les ajudes totes les persones físiques o jurídiques amb una activitat comercial a peu de carrer als centres urbans de Santa Eulària i que es mantinguin oberts un mínim de nou mesos l’any.

S’ajudarà en les actuacions de renovació de la imatge de l’establiment, el que inclourà obres d’adequació d’interiors i exteriors, eliminació de barreres arquitectòniques, renovació de rètols i similars, sistemes de seguretat i altres elements. L’altra branca de les ajudes serà la de la incorporació de noves tecnologies, innovació i sostenibilitat.

2 Respuestas a Santa Eulària obre una lína d’ajudes al petit comerç de 50.000 euros

 1. Feina o menjar Responder

  16 abril, 2018 en 18:28

  Que m’expliquin quina diferència hi ha entre això i comprar vots amb sous públics.

  • Vilás Responder

   16 abril, 2018 en 23:07

   Cap. Igual de donar ajudes socials també ho deu ser segons el teu brillant argument

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *