Decomissats 120 quilos de material provinent de la venda ambulant a la platja de ses Salines | Noudiari.es

Decomissats 120 quilos de material provinent de la venda ambulant a la platja de ses Salines

@Noudiari / Ahir va tenir lloc a la platja de ses Salines el que ha estat el primer control conjunt contra la venda ambulant d’aquesta temporada estival a les platges josepines.

El dispositiu estava conformat per vuit agents de la Policia Local de Sant Josep de sa Talaia, quatre efectius de la Guàrdia Civil i dos més del Seprona. L’actuació conjunta dels 14 agents ha aconseguit decomissar un total de 120 quilos de material.

El dispositiu s’ha saldat amb 14 denúncies efectuades: 5 per venda de roba (en especial pareos), 7 per venda de begudes i  2 per venda d’entrepans, a més d’una gran quantitat de gots de fruita ja preparats per la seva venda.

A més, també s’han decomissat 3 vehicles que es feien servir per a venda ambulant i s’ha retirat material que es va trobar amagat en les dunes de la platja. Des de l’Ajuntament de Sant Josep es vol recordar que la venda ambulant és il·legal, i que els productes alimentaris que es venen no estan sotmesos a cap control sanitari, amb el corresponent risc per a la salut.

La Policia Local continuarà amb els dispositius de control (tant en operacions conjuntes amb altres cossos de seguretat com pròpies del cos municipal) al llarg de la temporada a les diferents platges del municipi, especialment a aquelles on es detecta major afluència de turistes, continuant amb la voluntat que ja va expressar el consistori la passada temporada, d’erradicar aquestes activitats il·legals.

Una respuesta para Decomissats 120 quilos de material provinent de la venda ambulant a la platja de ses Salines

  1. Tony Manero Responder

    18 mayo, 2018 en 16:46

    Vistos los antecedentes , los vendedores ambulantes podrían pedir a Costas permiso para instalar un local multiusos en la playa y por el módico precio que cobran por el chiringuito de Cala Gracio tendrían solucionado su problema

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *