Eivissa acull la primera cursa popular Viure sense tabac | Noudiari.es

Eivissa acull la primera cursa popular Viure sense tabac

@Noudiari / Aquest diumenge, dia 27 de maig, se celebrarà la primera edició de la Cursa Popular ‘Viure sense tabac’, organitzada pel Consell d’Eivissa i la conselleria de Salut del Govern amb la col·laboració de la UIB i els ajuntaments de Sant Josep i Sant Antoni. La inscripció és gratuïta i té un recorregut completament pla, de cinc kilòmetres de distància, entre l’àrea recreativa de Port des Torrent i la platja de s’Arenal de Sant Antoni.

“La idea d’aquesta cursa va sorgir en una reunió que vam tenir amb representants de l’Àrea de Salut de Pitiüsa per preparar les Jornades Sense Tabac” ha explicat el director insular d’Esports i Joventut, Fernando Gómez, qui ha senyalat “l’esperit popular d’aquesta cita, amb inscripció gratuïta i recorregut assequible, amb l’objectiu que tingui un ambient festiu i s’apunti el màxim de gent possible”. L’esperit d’aquesta cursa es basa en el suport a les persones que estan deixant l’hàbit del tabac, i a qui se’ls recomana substituir les pràctiques nocives per la salut per aquelles saludables, com és l’exercici físic.

La carrera consistirà en dues modalitats: una més competitiva per a corredors i una caminata popular. La entrega de dorsals es farà a l’Àrea Recreativa de Port des Torrent entre les 8 i les 9.30 hores, i la sortida de la cursa i la caminata s’efectuarà a les 10 hores.

Dins els premis, s’obsequiarà amb una camiseta a les 300 primeres persones que s’hi inscriguin. A més, als tres equips que inscriveixin a més corredors se’ls entregarà diversos premis d’entre 100 i 300 euros en material esportiu.

La cursa, a més, comptarà amb la participació de Pedro García Aguado, excampió olímpic de waterpolo i conegut per les seues aparicions televisives al programa ‘Hermano mayor’. Aguado visitarà Eivissa per impartir la xerrada ‘Viatge d’aprenentatge’ del dilluns 28 de maig, però diumenge 27 participarà també en aquesta cursa.

Tots els interessats es poden inscriure a la web www.elitechip.net

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *