El Consell celebra el Dia Internacional dels Museus amb portes obertes a Can Ros | Noudiari.es

El Consell celebra el Dia Internacional dels Museus amb portes obertes a Can Ros

@Noudiari / Aquest matí s’han presentat les activitats que organitza el Consell d’Eivissa coincidint amb el Dia Internacional dels Museus. Així, entre aquest divendres 18 i diumenge 20 de maig, el Museu Etnogràfic d’Eivissa celebrarà un cap de setmana de portes obertes: divendres i dissabte romandrà obert de 10 a 14 hores i de 17.30 a 20 hores, mentre que el diumenge es podrà visitar entre les 11 i les 13.30 hores.

A més de visitar la col·lecció permanent i les tres exposicions temporals (‘La màgia de les aigües’, ‘Paisatges i colors de Joan Ribas Ribas’ i ‘Llum! Usos i costums entorn al foc i la llum’), els visitants també podran gaudir d’una sèrie d’activitats que s’han programat.

Així, el divendres a les 20 hores tendrà lloc un relat de rondalles a càrrec de Misse García acompanyat d’una mostra de sonades populars. Posteriorment, a partir de les 21 hores, es realitzarà una visita nocturna especial titulada ‘La foscor i la por’ al voltant de l’exposició temporal sobre els usos i costums entorn al foc i la llum, i que compta amb l’escenografia de Produccions T’Eiviss.

Les activitats continuaran el dissabte a les 18 hores amb una gimcana pagesa, seguida de l’entrega de premis a les persones guanyadores de la gimcana, així com del Concurs de Pintura Infantil 2017, a les 20.30 h
Finalment, el diumenge a les 12 hores es realitzarà una divertida visita teatralitzada a càrrec de Ses Pageses Emprenyades i es clourà la jornada a les 13 hores amb una ballada popular a la que està convidat tothom a participar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *