Inauguració de l’exposició ‘Fragmentum’ a Can Curt | Noudiari.es

Inauguració de l’exposició ‘Fragmentum’ a Can Curt

@Noudiari / L’artista Danchú inaugura demà dijous 17 de maig a les 20 hores l’exposició “FRAGMENTUM. Surrealismo con reminiscencias psicodélicas” a la sala Can Curt, a Sant Agustí. Durant la inauguració s’oferirà una mostra de cants i iorubes de rumba afrocubana, a càrrec del grup artístic IVA XXI. La mostra es podrà visitar de dijous a diumenge, de 19 a 22 hores, fins al 3 de juny.

Danchú, nascuda a Eivissa l’any 1986, ha realitzat estudis d’Humanitats i d’Art a Suïssa, Xipre i Califòrnia. Actualment gestiona, juntament amb el seu company Alejandro Pellegrino, l’espai Ibiza Vertical, un centre multidisciplinari d’escalada, alpinisme, art i medi ambient.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *