La FSE-PSOE considera “inacceptable” i “irresponsable” el vot de Vericad amb el PP | Noudiari.es

La FSE-PSOE considera “inacceptable” i “irresponsable” el vot de Vericad amb el PP

@Noudiari / La Comissió Executiva de la Federació Socialista d’Eivissa ha abordat avui la crisi de govern que ha provocat el grup Podem Guanyem al Consell Insular, votant un dels membres, Miguel Vericad, al costat del Partit Popular en contra d’una proposta del seu propi govern.

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Torres, y el conseller Miguel Vericad

La FSE-PSOE ha manifestat tot el suport al president del Consell i secretari general, Vicent Torres, en les seues decisions per tal “d’assegurar l’estabilitat, la credibilitat i el compliment dels acords i dels compromisos” amb la ciutadania d’Eivissa.

La FSE-PSOE considera “inacceptable i irresponsable” el que ha fet en el Ple del Consell Insular el conseller de Podem-Guanyem Miguel Vericad, que ha votat amb el PP en contra del seu propi govern.

Amb aquesta actuació, “es posa en perill una trajectòria i una feina molt positiva dels últims tres anys en la recuperació dels serveis públics i les polítiques per avançar cap a un model d’illa sostenible des del punt de vista social, mediambiental i econòmic que ve portant a terme el Consell Insular”.

El projecte de canvi polític a l’illa d’Eivissa, que lidera Vicent Torres, “no es pot veure alterat per decisions preses al marge dels acords de govern, com lamentablement ha passat avui” al Ple del Consell Insular.

“Des de la FSE-PSOE estam convençuts i convençudes que el nostre secretari general i president del Consell d’Eivissa prendrà les decisions més oportunes per assegurar l’estabilitat i la serietat del govern insular l’any de mandat que tenim per endavant”.

FSE-PSOE també ha fet públic el seu suport a la iniciativa de moció de censura que ha presentat el grup del PSOE al Congrés dels Diputats, “una iniciativa que obre l’esperança a la recuperació de la dignitat d’aquest país”.

La sentència del cas ‘Gürtel’, “contundent i demolidora, no ha estat acompanyada de l’assumpció de cap tipus de responsabilitat política per part de la persona que presideix el Govern d’Espanya i del partit condemnat per corrupció”.

“El Govern Rajoy ha quedat així en una situació insostenible, perquè s’ha afectat de manera molt greu la credibilitat, no només d’un govern, sinó de tot un país i del conjunt de les seues institucions públiques”.

“Davant d’una situació d’extrema gravetat com l’actual, el PSOE, que és un partit d’Estat, de govern, i amb un sentit de màxima responsabilitat, no podia quedar-se de braços plegats veient com el PP segueix destruint les institucions d’aquest país”.

Una respuesta para La FSE-PSOE considera “inacceptable” i “irresponsable” el vot de Vericad amb el PP

  1. Prats Responder

    26 mayo, 2018 en 10:08

    Pues Vicent , ya sabes , chufla chufla que como no te apartes tú .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *