El Consell aconsegueix que el Banc Sabadell ofereixi una solució habitacional als vesins del bloc de Cala de Bou | Noudiari.es

El Consell aconsegueix que el Banc Sabadell ofereixi una solució habitacional als vesins del bloc de Cala de Bou

@Noudiari / Aquest matí s’han reunit la vicepresidenta primera i consellera d’Habitatge del Consell d’Eivissa, Viviana de Sans, amb representants del Banc de Sabadell i de Sogeviso (Sociedad Gestora de Vivienda Social) una empresa del Grup Banc de Sabadell. L’objectiu d’aquesta reunió ha estat cercar una solució als vesins del bloc d’habitatges de Cala de Bou que havien denunciat mobbing immobiliari per part de Solvia -la immobiliària del Grup Sabadell- i que, en alguns casos, estaven amenaçats d’un desnonament.
La trobada ha tingut un resultat positiu i des del Banc de Sabadell s’ha anunciat que, a partir d’ara, serà la societat Sogeviso qui s’encarregui de gestionar els habitatges dels inquilins que tenen contracte amb la immobiliària Solvia. A més, també s’han compromès a renovar tots els contractes de lloguer a mesura que vagin finalitzant. Els compromisos també inclouen aturar el desnonament que hi ha obert amb una de les veïnes, i fer les gestions davant de Solvia per regularitzar la situació dels comptadors de subministrament d’aigua dels pisos, la qual cosa, segons els interlocutors, està ja en vies de solució.La vicepresidenta primera i consellera de Transparència, Participació, Bon Govern, TIC, Treball, Formació i Habitatge del Consell d’Eivissa, Viviana de Sans, ha celebrat el “tarannà conciliador i constructiu que han mostrat en aquesta reunió els representants del Grup Sabadell”, i s’ha felicitat “gràcies a aquesta rectificació del Banc de Sabadell, la gestió d’aquests habitatges ha passat de l’enfocament purament especulatiu de Solvia a una visió més social amb la gestió de Sogeviso”.

“Estàvem vivint una situació que podia convertir-se en un drama social i, afortunadament, hem pogut fer les gestions adequades perquè aquestes famílies no perdin el seu sostre”, ha dit la vicepresidenta primera.

En relació a les opcions de compra sobre els pisos que tenen els vesins que es troben en règim de lloguer, el representant de Sogeviso ha explicat que aquest assumpte segueix en mans de Solvia però s’ha compromès a intercedir davant de la inmobiliària per tal que es puguin executar aquestes opcions de compra, tal i com està reflectit en els seus contractes.

Els representants de Banc de Sabadell i de Sogeviso han explicat també que en els propers dies es posaran en contacte amb els vesins que tenen una situació més complicada, i que aniran anunciant a tots ells la possibilitat de firmar les renovacions a tres anys dels seus contractes de lloguer a mesura que vagin caducant.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *