El festival infantil El Festín durarà enguany dos caps de setmana i hi participaran 24 companyies de teatre | Noudiari.es

El festival infantil El Festín durarà enguany dos caps de setmana i hi participaran 24 companyies de teatre

 

@Noudiari / El festival infantil i juvenil de teatre El Festín arriba enguany a la seva 26a edició amb un programa espectacular que s’allargarà durant dos caps de setmana: del 15 al 17 de juny i del 22 al 24 de juny. Un total de 24 companyies i 350 persones participaran en aquest esdeveniment, que tendrà lloc a la carpa de Sant Jordi i que organitza l’Ajuntament de Sant Josep.La regidora de Joventut i Educació, María José Guisado, i el coordinador de Joventut, Silverio Marín ‘Guisante’, han presentat aquest matí el programa de El Festín, destacant les actuacions de Clow BartoShow (França), que se n’encarregarà de l’espectacle de clausura el dia 24, del mag Paulino Gil, guanyador del Concurs Mundial de Street Magic, i de CamilOlympics, que presenta un original show de funambulisme, trombó, tip tap, malabarisme, mímica, acrobàtica i ball. A més d’aquests artistes, el festival comptarà amb la presència d’altres grups de prestigi vinguts de fora de l’illa, com Companyia Circ Acrobàcia Mínima (Alacant), Edu Manazas (Saragossa), Companyia Circobarré (Bilbao) i Companyia Circ Accidentals (Barcelona).La regidora de Joventut ha destacat la varietat i qualitat que ofereix El Festín. “No només són espectacles de teatre, sinó també dansa, circ, màgia i clowns. Es un esdeveniment que any rera any es va consolidant, i el nivell del teatre de què gaudirem a Sant Jordi és realment molt bo”, ha dit.

Com ve sent habitual, el festival comptarà també amb la presència de diverses companyies d’Eivissa: MusicalDansa, el Grup de Teatre Santa Gertrudis, l’Espai Jove de Sant Antoni, David & Monma, el Grup ‘Alas’ de Teatre Integratiu de Sant Joan, Teatro Attipico de Santa Eulària, la Coral Can Raspalls i el Grup de Taller de Flauta. També participen el grup de Teatre d’ESO de Sant Bonaventura, el Grup de Teatre Pius XII i el Grup de Teatre Juan de la Cierva, tots de Mallorca.

2 Respuestas a El festival infantil El Festín durarà enguany dos caps de setmana i hi participaran 24 companyies de teatre

  1. Jose Responder

    13 junio, 2018 en 0:34

    Los horarios de infantiles tienen poco, para hacérselo mirar

  2. Juan Responder

    13 junio, 2018 en 10:36

    Podrían hacerlo a las tres de la tarde con toda la solanera, está claro que nunca llueve a gusto de todos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *