Els mediàtics bessons Ocón Zayas participen aquest dijous en un acte del Mes de l’Orgull LGTBIQ+ | Noudiari.es

Els mediàtics bessons Ocón Zayas participen aquest dijous en un acte del Mes de l’Orgull LGTBIQ+

@Noudiari / Els germans bessons Lucas y Mateo Ocón Zayas participaran aquest dijous en un acte organitzat per la direcció insular d’Igualtat del Consell d’Eivissa i Sa Clau de S’Armari, dins el programa del mes de l’Orgull LGTBIQ+.Coneguts com a ‘twin brothers’, els germans Ocón Zayas estaran a partir de les 22 hores a la sala Sa Qüestió, a Eivissa, on explicaran la seua experiència vital i desmuntaran diversos mites i estereotips existents sobre la transsexualitat. També hi participarà l’eivissenc Lucas Icasati, qui ha participat al curtmetratge ‘11 secretos’ i on també aborda el tema de la transsexualitat.Lucas y Mateo Ocón Zayas són dos bessons que van iniciar simultàniament en el procés de canvi de sexe i que s’han convertit en un símbol de la visibilització transsexual.

Mantenen un canal de youtube anomenat ‘Twin Brothers’ en els que expliquen les seues experiències personals, amb el que han obtingut un gran èxit mediàtic i que compta amb milers de visualitzacions.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *