La diputada eivissenca Sofía Hernanz ocupa des d’avui el número 3 en la direcció del grup socialista al Congrés dels Diputats | Noudiari.es

La diputada eivissenca Sofía Hernanz ocupa des d’avui el número 3 en la direcció del grup socialista al Congrés dels Diputats

@Noudiari / La diputada socialista eivissenca Sofía Hernanz ocupa des d’avui el número 3 en la direcció del grup socialista al Congrés dels Diputats, després que el plenari del grup parlamentari hagi ratificat aquest nomenament durant la sessió celebrada aquest matí. Mai abans una diputada o diputat socialista balear havia ocupat un càrrec de tanta responsabilitat al Congrés, llevat l’antecedent que va suposar el nomenament del desaparegut Fèlix Pons el 1986 com a president de la cambra baixa, càrrec que va ocupar fins l’any 1996. 

D’aquesta manera, la diputada socialista, que venia exercint com Secretària General Adjunta del Grup Parlamentari al Congrés, assumeix majors quotes de responsabilitat dins el partit i es consolida com una de les persones més pròximes al recentment nomenat president Pedro Sánchez.

Dins de la nova direcció del Grup Parlamentari Socialista, Adriana Lastra actuarà com a portaveu, mentre que Rafael Simancas ho farà com a secretari general. A continuació, Sofía Hernanz assumeix la tercera posició en la direcció del grup, per davant de Felipe Sicília, Pepe Zaragoza, Esther Peña i Susana Sumelzo.

La diputada eivissenca ha destacat que aquest nomenament suposa “un honor per la confiança dipositada per la Comissió Executiva Federal”, a més d'”un gran repte i una gran responsabilitat”, en un moment en què el treball del grup parlamentari “serà fonamental per aconseguir tirar endavant les iniciatives del nou Govern de Pedro Sánchez”.

En relació als reptes i objectius que, a partir d’ara, es marca el nou executiu i la nova direcció socialista, Sofía Hernanz ha posat en valor el consens, l’acord i el diàleg, “aspectes que marcaran aquesta nova etapa, i que tanta falta li feien a aquest país”, ha assegurat. 

Pel que fa a la importància de comptar amb una representant eivissenca dins de la direcció del Grup Socialista, Hernanz ha manifestat la seva convicció i “absoluta dedicació dins de la meva posició” per contribuir de forma efectiva a millorar les polítiques del Govern Central amb Balears, “coordinant i donant suport a les diferents àrees entre els dos executius, per fer efectives les millores que els socialistes de les illes hem reivindicat amb insistència al llarg dels últims anys”.

El nomenament de Sofía Hernanz com a membre destacat de la direcció del PSOE al Congrés dels Diputats se suma al de Bel Oliver al capdavant de la Secretaria d’Estat de Turisme, el de Rosario Sánchez com a Delegada del Govern a Balears, el de Carmen Orte com a directora general de l’Imserso o el de Pere Joan Pons, que assumirà el seu nou càrrec com a portaveu socialista de la Comissió Mixta per a la Unió Europea al Congrés dels Diputats.

Nomenaments que, en definitiva, tornen a resituar a les nostres illes al mapa polític estatal, després que el PP balear no hagi tingut a cap dels seus membres dins de l’anterior govern de Mariano Rajoy.

2 Respuestas a La diputada eivissenca Sofía Hernanz ocupa des d’avui el número 3 en la direcció del grup socialista al Congrés dels Diputats

 1. toni Responder

  19 junio, 2018 en 12:03

  esta persona no hace falta por ibiza-mejor que se quede en madrid -con pedrito-socialistas

 2. Observador Responder

  19 junio, 2018 en 13:26

  Menudo personajillo.
  A vivir que son dos días!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *