Preinscripcions per a l’escola de Música i Dansa de Formentera | Noudiari.es

Preinscripcions per a l’escola de Música i Dansa de Formentera

 

@Noudiari / El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i Educació, informa que encara és obert el període de preinscripcions per a l’Escola de Música i Dansa de Formentera per al curs 2018-2019.El termini roman obert fins el proper dimecres 20 de juny i  es podrà realitzar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), o bé de manera telemàtica a l’OVAC.

La preinscripció l’ha de formalitzar tant l’alumnat antic com els de nova inscripció i és absolutament necessària per a poder realitzar a continuació la matrícula per al curs vinent.Oferta de l’Escola de Música i Dansa de Formentera

A l’Escola s’hi imparteixen estudis oficials de música i dansa d’Ensenyaments Elementals i d’Ensenyaments Professionals, oferint  les titulacions elementals de les especialitats de flauta travessera, guitarra i piano.

Com a escola autoritzada, l’Escola de Música i Dansa de Formentera pot impartir estudis reglats (oficials) i no reglats. Amb aquest avantatge, s’imparteixen des d’estudis d’Iniciació a la Música per a nens de 6-7 anys, fins a tallers de Música Tradicional passant per estudis d’Ensenyaments Professionals abastant així totes les edats i opcions que els alumnes puguin tenir.

A més, donat el caràcter obert d’aquesta institució, cada curs es va ampliant i modificant l’oferta formativa del centre. Más informació a escolamusica.conselldeformentera.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *