Sant Josep adjudica en Junta de Govern 29 lots de platja | Noudiari.es

Sant Josep adjudica en Junta de Govern 29 lots de platja

@Noudiari / La Junta de Govern de l’Ajuntament de Sant Josep ha adjudicat aquest matí, en una segona tanda, 29 lots de platges per un valor d’1,7 milions d’euros. Amb aquest 29, ja s’han adjudicat un total de 62 lots.
A més, aquesta segona adjudicació suposa un total de 100.000 euros més que aniran destinat a projectes socials i de caràcter medi ambiental, ja que els licitadors també havien apostat per la col·laboració amb les ONG’s i altres associacions d’Eivissa.

Els lots restants queden pendents de la revisió de la documentació presentada per part de la Mesa de Contractació.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *