Santa Eulària inicia el concurs per a licitar les obres del nou aparcament gratuït de Cas Capità | Noudiari.es

Santa Eulària inicia el concurs per a licitar les obres del nou aparcament gratuït de Cas Capità

@Noudiari / L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu ha iniciat el procés de licitació per a l’adjudicació de les obres de remodelació i adequació com a zona d’estacionament d’un terreny a la zona de Cas Capità i el Tres Torres. 

El projecte, elaborat pels serveis tècnics municipals contempla l’adequació d’un solar per tal de convertir-lo en un estacionament gratuït. L’espai, que actualment té capacitat per a 40 vehicles, augmentarà en 160 places, fins a un total de 200.

El pressupost dels treballs puja a 200.000 euros i el termini d’execució de les obres és de sis setmanes. La intervenció contempla la dotació d’infraestructures d’enllumenat públic i pluvials, així com la pavimentació del terra. 

“Conscients de la necessitat d’aparcament al nucli urbà de Santa Eulària des Riu, en els darrers mesos des de l’equip de govern s’ha fet un important esforç per habilitar espais d’estacionament per a vehicles, entre els que destaquen les 120 noves places gratuïtes del carrer de Sant Joan i les 90 d’estacionament limitat al centre urbà del poble”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *