Formentera es prepara per a la Flower de Sant Francesc (vídeo) - Noudiari.es | Noudiari.es

Formentera es prepara per a la Flower de Sant Francesc (vídeo)

@Noudiari / Aquest dissabte 21, i en el marc de les festes de Sant Jaume d’enguany, arriba un dels esdeveniments musicals més esperats de l’estiu formenterer, la Formentera Flower, espectacle que un any més comptarà amb la participació de Dj Pharma, acompanyat de Dj Blue, Dj Javi Box i Jam Factory.

La festa començarà a les 23h a la plaça de la Constitució, encara que anirà precedida abans, i a partir de les 21.30h, per la Flower infantil, una sessió destinada als més joves que serà conduïda per en Dj Javi Box i amb animació a càrrec de n’Estrella Llach.

Les activitats, però, s’iniciaran a les 19h al jardí de Ses Eres, amb un taller esportiu per a infants i joves, que també podran dissenyar i fabricar els seus propis complements per a la festa Flower als tallers creatius organitzats per s’Espurna, escola de temps lliure i animació.

Servei especial de bus
Per facilitar el desplaçament de tothom que vulgui gaudir de la Formentera Flower sense haver de conduir, s’ha establert un servei especial d’autobús que unirà Sant Francesc amb la resta de nuclis poblats i principals punts de l’illa.

Així, la línia que uneix es Pujols amb Sant Francesc passant per sa Roqueta i la Savina, partirà des Pujols cap a Sant Francesc des de les 22h fins les 01.00h cada mitja hora. De Sant Francesc direcció es Pujols, hi haurà autobús cada mitja hora des de les 01.30h fins les 05.30h.

La línia que uneix el Pilar amb Sant Francesc passant per l’Hotel Riu, es Caló, Ca Marí, i Sant Ferran, partirà de la Mola en dues sortides; a les 23.10h i 00.10h, mentre que des de Sant Francesc hi haurà cinc sortides direcció la Mola iniciant-se a les 01.30 cada hora fins les 05.30 amb la darrera sortida.

El preu del bus serà de 4€ l’anada i de 6€ l’anada i tornada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *