Horari especial de servei de bus per la Flower de dissabte i per Sant Jaume - Noudiari.es | Noudiari.es

Horari especial de servei de bus per la Flower de dissabte i per Sant Jaume

 

@Noudiari / El consell de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que aquest dissabte nit, en motiu de la Flower de Sant Francesc, així com el dimarts 24 i el dimecres 25, dia de Sant Jaume, s’estableix un horari especial de servei de bus.
Aquest servei unirà Sant Francesc amb la resta de nuclis poblats i principals punts de l’illa per a facilitar el desplaçament de tothom que vulgui gaudir de la Flower de dissabte i anar en transport públic als concerts de dimarts i dimecres nit que es faran a la Plaça de la Constitució de Sant Francesc.

El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha destacat que amb aquest servei especial de bus “esperem facilitar el desplaçament tant dels residents com dels visitants que vulguin gaudir de les festes sense haver de conduir. Així, a més, minimitzem el risc d’accidents”.Flower dissabte

La línia que uneix el Pilar amb Sant Francesc passant per l’Hotel Riu, es Caló, Ca Marí, i Sant Ferran, partirà de la Mola en dues sortides; a les 23.10h i 00.10h, mentre que des de Sant Francesc hi haurà cinc sortides direcció la Mola iniciant-se a les 01.30 cada hora fins les 05.30 amb la darrera sortida.

La línia que uneix es Pujols amb Sant Francesc passant per sa Roqueta i la Savina, partirà des Pujols cap a Sant Francesc des de les 22h fins les 01.00h cada mitja hora. De Sant Francesc direcció es Pujols, hi haurà autobús cada mitja hora des de les 01.30h fins les 05.30h.

Concerts de dimarts 24 i dimecres 25

La línia que parteix de la Savina fins Sant Francesc passant per ses Salines, sa Roqueta, es Pujols i Sant Ferran, sortirà del port des de les 20.30 fins les 22.45 cada tres quarts d’hora.

D’altra banda, la línia de la Savina a el Pilar, partirà del port a les 20.20 i fins les 04.00 hores, mentre que des del Pilar ho farà a les 21.15h, 22.15h i 00.45h en direcció Sant Francesc.

El preu del bus serà de 4€ l’anada i de 6€ l’anada i tornada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *