Ja es poden adquirir les entrades per a tots els concerts del Festival Nits de Tanit | Noudiari.es

Ja es poden adquirir les entrades per a tots els concerts del Festival Nits de Tanit

@Noudiari / Les persones interessades en reservar una entrada per als concerts del Festival cultural Nits de Tanit Músiques del Món 2018 ja poden fer-ho a online a través de la pàgina de venda del Consell d’Eivissa.
Les entrades que s’adquireixin de manera anticipada tenen un preu de 10 euros i el preu a taquilla serà de 15 euros.

Enguany, com a novetat, es poden adquirir abonaments per a diversos concerts, el que resulta molt més econòmic: així, hi ha un abonament de 14 euros per la compra d’entrades per a dos espectacles diferents, i un de 26 euros pel de quatre espectacles.

Les persones que comprin qualsevol de les dues modalitats d’abonament hauran de contactar amb el telèfon 680.104.856, en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 17 hores, per retirar les entrades dels concerts seleccionats
Les actuacions s’iniciaran el dissabte 21 de juliol amb el concert de la cantant algeriana Souad Massi; continuaran l’11 d’agost amb el concert a càrrec dels siris Broukar i diumenge 12 d’agost amb l’actuació dels polonesos Kroke. La cantant valenciana Mara Aranda actuarà el 26 d’agost i el Festival acabarà el 2 de setembre amb el concert final dels irlandesos Dervish .

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *