La cantant argeliana Souad Massi obre el V Festival Cultural Nits de Tanit | Noudiari.es

La cantant argeliana Souad Massi obre el V Festival Cultural Nits de Tanit

@Noudiari / La cantant argeliana Souad Massi serà l’encarregada d’obrir el V Festival Cultural Nits de Tanit, amb un concert aquest dissabte 21 de juliol a partir de les 22 hores, al recinte exterior de la UIB, edifici de l’antiga Comandància. Sovent citada com una de les millors cantants del nord d’Àfrica, Souad Massi torna a girar amb una nova proposta al costat de dos companys i amics a l’escenari: el percussionista Rabah Khalfa i el guitarrista Medhi Dalil. La reputació de Souad Massl es forja en una carrera en solitari que es remunta des de fa 15 anys. Una carrera impulsada per una determinació ferotge i d’inspiració política i que manté els valors de la llibertat en la seua lluita constant contra la injustícia.En aquest nou espectacle, Souad Massl canta les composicions del seu sisè àlbum d’estudi El Mutakallimun (“Mestres de la Paraula”), creat com una resposta a les amenaces, i en el qual torna a donar vida a un conjunt de poemes àrabs que es remunten al segle VI. També presentarà una selecció d’algunes de les cançons de més èxit del seu repertori, com ara “Yemma” (“Mama, et menteix”), “Deb, Amessa” (“Un dia vendrà”) o “Hayati” (“Vida meua”), entre d’altres.

Les cançons de Souad Massi estan construïdes amb amor, valentia i protesta contra la intolerància en el món d’avui. La connexió musical entre Souad Massl i els seus músics és telepàtica. Complementat per un amor profund i un respecte mutu, aquest trio apareix a l’escenari una vegada més amb evident felicitat.Nits de Tanit continuarà l’11 d’agost amb el concert a càrrec dels siris Broukar i diumenge 12 d’agost amb l’actuació dels polonesos Kroke. La cantant valenciana Mara Aranda actuarà el 26 d’agost i el Festival acabarà el 2 de setembre amb el concert final dels irlandesos Dervish.

Les entrades que s’adquireixin de manera anticipada tenen un preu de 10 euros. En el cas que decidiu fer la compra a l’últim moment, el preu a taquilla serà de 15 euros. Enguany, com a novetat, es poden adquirir abonaments per a diversos concerts, el que resulta molt més econòmic: així, hi ha un abonament de 14 euros per la compra d’entrades per a dos espectacles diferents, i un de 26 euros pel de quatre espectacles. Les persones que vulguin adquirir una entrada de forma anticipada o qualsevol de les dues modalitats d’abonament hauran de contactar amb el telèfon 680 104 856, en horari de dilluns a divendres de 10,30 a 17 h. També poden fer la reserva mitjançant el correu electrònic promociocultural@conselldeivissa.es.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *