Les Femmes, un nou quartet femení de jazz, s’estrena a Eivissa amb un concert al Centre de Cultura Can Jeroni | Noudiari.es

Les Femmes, un nou quartet femení de jazz, s’estrena a Eivissa amb un concert al Centre de Cultura Can Jeroni

 

@Noudiari / El proper diumenge, 15 de juliol, el Centre de Cultura Can Jeroni programa un concert molt especial: l’estrena a Eivissa del nou quartet de jazz femení Les Femmes, integrat per Anna Moreno, Joana Sales, Ángela Pozuelo i Elvira Ramón, tres valencianes i una eivissenca. El seu espectacle, More than Jazz, ofereix com a repertori la Suite número 1 per a flauta i piano jazz trio, del compositor francès Claude Bolling.
La convocatòria de Can Jeroni serà la segona actuació d’aquesta banda de jazz i primera a l’illa, ja que el seu debut té lloc demà dijous, dia 12 de juliol, a la sala de concerts Veles e vent de València. Les Femmes és una producció de l’empresa eivissenca Just 4 You i els seus integrants són quatre dones molt experimentades en la música.

S’asseurà al piano l’eivissenca Elvira Ramón, llicenciada pel Conservatori del Liceu de Barcelona i amb un llarg historial d’interpretació en grups de càmera. Joana Sales, la contrabaixista, és solista a la banda municipal de música de València i catedràtica de Contrabaix. Anna Moreno es la flautista del grup, ha estudiat a París, exerceix com a professora a València i té gran projecció internacional. Finalment, a la bateria, Ángela Pozuelo, estudiant de percussió i jove promesa d’aquest instrument.El productor de l’espectacle, Juan Ballester, explica que el programa del concert és especialment interessant perquè “arrenca amb un estil inicial de música clàssica que desemboca en una fantasia de jazz. Constitueix un potent punt de partida per al grup, ja que el nostre objectiu és preparar diferents repertoris i també que els compositors emergents tinguin al seu abast un quartet pel qual crear noves partitures”.

L’espectacle té una durada aproximada de cinquanta minuts. L’organitza l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, amb la col·laboració de Just 4 You, Servicios Palau i Musicasa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *