Sessió tecnificació Taekwondo a es Puig d’en Valls | Noudiari.es

Sessió tecnificació Taekwondo a es Puig d’en Valls

@Noudiari / Les pistes cobertes d’es Puig d’en Valls varen acollir aquest cap de setmana una sessió de tecnificació organitzada pel Club Deportivo Taekwondo Bam Chun Ibiza-Santa Eulària amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulària. En aquesta sessió, una vintena d’alumnes varen poder aprendre de la mà de la mestra Soo Mi Jo Lee, una de les figures més rellevants d’aquest esport a España i que ha sigut distingida per la Federación Española de Taekwondo com la millor esportista de ‘poomsae’ de l’exercici 2017. Una respuesta para Sessió tecnificació Taekwondo a es Puig d’en Valls

  1. Pdv Responder

    9 julio, 2018 en 20:30

    Enhorabuena al club por la iniciativa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *