El Consell Executiu aprova el conveni amb Sant Joan pel finançament dels programes de serveis socials | Noudiari.es

El Consell Executiu aprova el conveni amb Sant Joan pel finançament dels programes de serveis socials

@Noudiari / El Consell Executiu del Consell d’Eivissa ha aprovat aquest matí el conveni entre el Consell i l’Ajuntament de Sant Joan per al finançament dels programes de serveis socials comunitaris bàsics per a l’any 2018.
El conveni consta d’una ajuda de 144.780,96 euros, que es paguen conjuntament entre el Govern i el Consell d’Eivissa.

Aquestes ajudes es poden dedicar tant a despeses socials relacionades amb l’habitatge com per la prestació de serveis comunitaris bàsics: serveis d’informació, valoració i assessorament; serveis d’ajuda a domicili; serveis de teleassistència o telealarma; servei d’allotjament alternatiu; serveis de mediació intercultural; domiciliació i empadronament i prestacions econòmiques per a la cobertura de les necessitats bàsiques.
El Consell Executiu d’avui també ha aprovat l’incoament d’un procediment de penalitats a l’empresa contractada pel servei de neteja de diversos centres del Consell, i s’ha donat compte dels guanyadors dels Premis Vuit d’Agost.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *