Els usuaris del Centre de Dia de Formentera col·laboren amb el Festival Qué Celeste | Noudiari.es

Els usuaris del Centre de Dia de Formentera col·laboren amb el Festival Qué Celeste

 

@Noudiari / Els usuaris del Centre de Dia estan col·laborant aquests dies amb membres de l’associació ecologista “Que Celeste” emprant alguns dels objectes recollits en les neteges de platges que l’entitat ha dut a terme els darrers mesos a les zones de ses Illetes, es Carnatge i es camí des Ram.
D’aquesta manera, es dona una segona vida amb un ús decoratiu a diversos materials, una fórmula de reciclatge artístic que permet que els usuaris del Centre de Dia millorin en creativitat i autonomia personal.

En concret, s’estan fent servir les ampolles de plàstic per a fer-ne meduses que serviran com a llums decoratives per al festival Qué Celeste, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre a la plaça de l’església de Sant Ferran i que com en edicions anteriors, té per objectiu conscienciar a la població i als visitants sobre la conservació i cura de l’entorn.Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *