Gran acollida del primer taller d’escacs a la biblioteca municipal de Sant Josep | Noudiari.es

Gran acollida del primer taller d’escacs a la biblioteca municipal de Sant Josep

 

@Noudiari / El primer taller d’iniciació i aprenentatge en els escacs, organitzat per la biblioteca de Sant Josep i l’Associació Cultural Amics dels Escacs ha gaudit d’un gran èxit de participació en la seua primera jornada.
Aquest taller, que té lloc cada dimarts d’agost sota la porxada de l’Ajuntament, ha reunit 24 participants, dividits en dos torns de 12 persones, el primer de 18 a 19 hores i el segon de 19 a 20 hores.

L’acollida ha estat tan bona entre novells i aficionats que la biblioteca ha hagut d’obrir una llista d’espera a causa del gran interès que el taller ha despertat entre petits i grans.
El taller, obert a tothom a partir dels 5 anys, cerca d’una banda, donar a conèixer el món dels escacs i d’altra crear afició sobre un esport que desperta la ment i ensenya estratègia, concentració, càlcul i a adquirir una bona capacitat d’anàlisis.

Tothom que estigui interessat ha de posar-se en contacte amb la biblioteca de Sant Josep, bé per telèfon al 971 800 416 o via correu electrònic biblioteca@santjosep.org.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *