La festa del pou de Can Burgus estrenarà dissabte una nova “pista de ball” | Noudiari.es

La festa del pou de Can Burgus estrenarà dissabte una nova “pista de ball”

@Noudiari / L’Ajuntament de Sant Josep ha finalitzat el condicionament d’una plataforma per a poder realitzar actuacions de ball pagès a la zona verda de Can Burgus. Les actuacions de condicionament, l’empedrat de camins i la construcció de la plataforma, han suposat un cost d’aproximat de 20.000 euros.
Les pluges d’estiu patides ara fa un any per aquestes mateixes dates provocaren al parc de Can Burgus una sèrie d’enfonsaments i esllavissades dels monticles de terra i desaparició dels caminets. Arran de la reparació d’aquest espai per part del consistori josepí, des de la regidoria d’Obres públiques es va decidir fer una prova per empedrar els caminets i altres zones del parc.

Així, es varen col·locar llambordes al voltant dels arbres, on també s’hi havien instal·lat bancs. Ara, s’ha construït una plataforma de 100m2 amb una col·locació de les peces de paviment enrasades al terreny natural existent. També s’han empedrat els 800 metres de caminets que condueixen fins a la plataforma de ball, que ara mateix s’engalana per a la ballada del pou, que es celebrarà aquest dissabte dia 11.
L’acollida entre el veïnat de la zona i els membres de la Colla de Sant Jordi que ja han pogut fer una primera visita al parc ha estat tan bona. Des del consistori ja s’està preparant la documentació per poder acabar de cobrir de llambordes la resta de la placeta, a més d’incloure un pla d’enjardinament que embellirà, amb arbres autòctons i de baix consum d’aigua, tot el parc per tal d’aconseguir que aquest esdevingui, per fi, un veritable parc pels vesins i vesines i on les ballades de pou i les Colles folklòriques tornin a resplendir i a tenir l’espai que mereixen i que a més evitaran que futures pluges tornin a desfer el parc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *