Santa Eulària i la Fundació Deixalles renoven el conveni de col·laboració | Noudiari.es

Santa Eulària i la Fundació Deixalles renoven el conveni de col·laboració

@Noudiari / L’Ajuntament de Santa Eulària des Riu i la Fundació Deixalles han renovat aquest matí el contracte de col·laboració en matèria d’inserció sociolaboral que permet “desenvolupar accions de capacitació soci laboral que afavoreixin la inclusió soci laboral per a persones de col·lectius en risc d’exclussió social del municipi”.

Per a aquest objectiu, la Fundació aportarà un tècnic social i quatre monitors per a la realització de tallers de recollida selectiva, taller de deixalleria, taller de donacions i taller de roba. A canvi, el Consistori aportarà 14.950 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *