El Festival Guitarres de Formentera celebra aquest cap de setmana el desè aniversari | Noudiari.es

El Festival Guitarres de Formentera celebra aquest cap de setmana el desè aniversari

 

@Noudiari / Sant Ferran acollirà aquest cap de setmana, de divendres a dissabte, la desena edició del Festival Guitarres de Formentera.
Aquesta cita musical imprescindible a l’illa és un festival on el blues, el jazz i el rock, entrei d’altres gèneres, cobren protagonisme amb la necessària base i acompanyament d’aquest versàtil instrument de corda.

El Festival és organitzat per l’associació Guitarres de Formentera i va sorgir l’any 2008 com a iniciativa del seu president Ekkehard Hoffmann, quan es va proposar celebrar els 20 anys de l’associació sobre un escenari. L’èxit fou tal que es va convertir en un esdeveniment clau del calendari cultural de Formentera.
Enguany, les activitats musicals tindran lloc a la plaça de l’Església del poble de Sant Ferran el divendres i dissabte 14 i 15 de setembre de 22 a 4 hores amb les actuacions Guitar Party, Los Peligrosos Gentelmen, Carmen Jaime i Formentera Conncetion, Chris Lee & Band, Alejandra Burgos, Kelly & Jam Factory, Smoke i Chimichurri.

Cada nit es clourà amb una “jam-session” on actuaran els músics presents.

Diumenge, a les 21.30 hores, el restaurant Sa Panxa acollirà la clausura del desè aniversari del festival amb un concert D’Alejandra Burgos i una darrera jam-session.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *