Guanyem exigeix una investigació sobre les possibles irregularitats en l’adjudicació de les VPO de Puig d’en Valls | Noudiari.es

Guanyem exigeix una investigació sobre les possibles irregularitats en l’adjudicació de les VPO de Puig d’en Valls

@Noudiari / Davant les notícies dels darrers dies on afectats van notificar irregularitats en el procés d’adjudicació de la promoció AQUAM de VPO al Camí Vell de Sant Mateu, el grup municipal de Guanyem a Santa Eulària “exigeix” una investigació per esclarir els fets i determinar si han existit irregularitats o errors “per part de la promotora o el mateix consistori”.

També exigeix que les conclusions i documentació es presentin al proper Ple de l’Ajuntament i es donin les oportunes explicacions als afectats i als diferents grups municipals. “Queda clar que aquest no ha sigut un procés tan transparent i clar com s’ha d’exigir en qualsevol procediment d’aquest tipus i més en el cas d’un tema tan sensible per a la ciutadania de l’illa com és l’habitatge. Els afectats que han seguit el procediment i s’han vist exclosos de manera potser injustificada mereixen resposta i és deure de l’Administració pública donar-se-la”.

Per altra banda, Guanyem Santa Eulària vol incidir en la seva critica “a l’errònia política d’habitatge per part del govern encapçalat per Vicent Marí. L’aposta continua per promocions privades de VPO en règim de compra no dóna cap solució a la problemàtica d’habitatge al municipi. No es pot considerar habitatge assequible uns immobles a un preu de 270.000 € i és insultant que l’equip de Govern és vanaglorii d’estar fomentant l’accés a l’habitatge amb aquest tipus de política”.

“Recordem que l’absència de solars disponibles per a la construcció de promocions públiques d’habitatge protegit és només fruit de la falta de previsió de l’Ajuntament en les anteriors legislatures i que l’aposta per VPO en règim de compra és clarament errònia quan el que fa falta a l’illa són VPO en règim de lloguer, com les que estan fomentant altres ajuntaments”.

Guanyem Santa Eulària presentarà al proper Ple “una bateria” de propostes per a garantir l’accés a l’habitatge.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *