L’artista Rafel Tur Costa cedeix una obra a Formentera | Noudiari.es

L’artista Rafel Tur Costa cedeix una obra a Formentera

 

@Noudiari / La Sala d’actes del Consell Insular de Formentera ha acollit avui l’acte de cessió d’una obra d’art de l’artista Rafel Tur Costa. L’acte ha comptat amb la presència del president del Consell, Jaume Ferrer, i la consellera de Cultura, Susana Labrador, que han rebut la donació en nom de la corporació de mans del fill de l’artista. L’acte també ha comptat amb  la presència del comissari de l’exposició Manolo de Oya, d’Espai F.


La pintura, realitzada en tècnica mixta, data de l’any 1988 i forma part de la recent exposició  “La ferida oberta” que l’artista va realitzar a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell del 26 de juny al 14 de juliol d’enguany.

Aquesta retrospectiva, que per primera vegada s’exposà a Formentera, fou organitzada pel col·lectiu cultural Espai F, amb la col·laboració del Consell de Formentera, el  Govern Balear, Fundació Baleària i Ràdio Illa.Nascut a Santa Eulària, Rafel Tur Costa va ser el primer pintor abstracte de les Pitiüses i és un dels grans pintors eivissencs que ha traspassat l’àmbit artístic insular per exposar en museus i galeries estatals i internacionals. Germà del conegut ceramista Antoni Tur ‘Gabrielet’, va estudiar a l’Escola d’Arts i Oficis Artístics d’Eivissa, encara que la seva formació té un gran component autodidacta.

L’obra serà exposada a lloc públic per tal que el poble de Formentera en pugui gaudir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *