Quin Delibat! estrena el vídeo-clip de ‘Més enllà’ | Noudiari.es

Quin Delibat! estrena el vídeo-clip de ‘Més enllà’

@Noudiari / El grup Quin Delibat! ha estrenat el vídeo-clip del tema ‘Més enllà’. La nova cançó dels eivissencs anticipa la sortida del seu tercer disc ‘Òrbites concèntriques’, que es publicarà el pròxim mes d’octubre a través del segell Discmedi. El vídeo-clip, que es va rodar aquest mateix estiu a l’illa, està dirigit per Quique Rico i el protagonitzen les actrius Lucía Serra i Natasha Prokhorova.
“Més enllà” és el single d’avançament amb què Quin Delibat! presenta el seu nou disc, que llençarà al mercat en format físic i digital el pròxim mes d’octubre, i que inclourà 12 cançons més originals de la banda.

Amb aquest vídeo-clip, s’oficialitza la sortida de l’àlbum anunciat inicialment per a començaments de 2018, però que ha vist posposada la seva aparició després de despertar l’interès del segell barcelonès Discmedi, que finalment editarà el disc, produït –com en anteriors ocasions– per Joan Barbé.
Quin Delibat! es va formar l’any 2010 i està integrat per Jordi Cardona (veu), Luis Escriche i Joan Torres Ripoll (guitarres), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria). La banda acumula més de mig centenar de concerts, l’últim dels quals va ser a les Festes de la Terra d’Eivissa, compartint escenari amb Projecte Mut.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *