Andalusia és la protagonista musical de la nova edició del Festival de Folk | Noudiari.es

Andalusia és la protagonista musical de la nova edició del Festival de Folk

 

@Noudiari / El Festival Folk celebrarà entre els dies 2 i 4 de novembre la seva segona edició, que tindrà com escenari l’Auditori del Centre Cultural de Cas Serres. Enguany, la iniciativa impulsada pel departament d’Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d’Eivissa, tindrà com a protagonista la música de grups d’Andalusia que realitzen aproximacions molt personals i peculiars a la música amb arrels, amb les actuacions de La Banda Morisca, Quentin Gas y Los Zíngaros, i Capitán Cobarde.
Obrirà el festival La Banda Morisca, que actuarà divendres 2 de novembre a les 21 hores i presentarà l’espectacle ‘Las huellas de la memoria’, un recorregut per la seua memòria musical, orígens i arrels. Un bagatge musical que encaixen en les músiques actuals, produint una construcció i reconstrucció del passat i present musical.

Quentin Gas & Los Zíngaros actuarà el dissabte 3 de novembre a les 22 hores. Aquesta banda acaba d’editar un disc inspirat en la ciència ficció, i realitza un viatge de les arrels a l’espai, barrejant les músiques del sud i la psicodèlia.

Capitán Cobarde posarà el punt final el diumenge 4 de novembre a les 22 hores. Capitán Cobarde és l’alter ego musical d’Alberto Romero, cantautor sevillà que realitza una fusió de l’americana amb la seva arrel andalusa. Un viatge constant entre el sud dels Estats Units i el sud de la Península, que l’ha convertit en una de les veus del que es podria anomenar “Nuevo Folk-Rock Andaluz”.

El preu de les entrades anticipades dels concerts és de 8 euros, i es poden adquirir fins 12 hores abans de començar l’espectacle. El preu de venda en taquilla és de 12 €. També hi ha la possibilitat més econòmica d’adquirir abonaments per a dos concerts a un preu d’ 11,20 euros.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *