‘De la mà de Vox arriben a Eivissa els reis catòlics’, per Toni Roca | Noudiari.es

‘De la mà de Vox arriben a Eivissa els reis catòlics’, per Toni Roca

Vox a Eivissa. “La ultradreta ha guanyat el Brasil. Ja té el seu bastió a l’Amèrica Llatina, com ja els està aixecant a Europa, com ja l’ha alçat als Estats Units de Trump…”. Així ho escriu la periodista Emma Rivera a las pàgines del rotatiu català -notable i notori rotatiu que cal considerar sempre- El Periódico de Catalunya.La periodista, sempre sensible i generosa,  mostra la seva justificada preocupació pels esdeveniments polítics protagonitzats i  de manera principal per la barbàrie. I el mateix dia que el Bolsonaro aquest arrasava al país de Neymar, aquí, a Vila, feia acte de presència un partit anomenat Vox.

Sense dubte aquesta gent trià un dia molt oportú per mostrar-nos el seus plans entre nosaltres. Rere la taula, tot un grup de ciutadans coneguts a Eivissa i davant la premsa exposaren el seu tarannà ideològic. Ideològic de la dreta més extrema i, per què no dir-ho?, més salvatge.

Després de l’actuació a Vistalegre, no trobo, i que el lector em perdoni, un adjectiu més adient, més perfecte per descriure i escriure una situació política que vol canviar un paisatge ara més electoral que mai. Aleshores evoco una antiga cançó que mai va pujar al  hit-parade dels 40 Principales: En pie camaradas, siempre adelante, cantemos el himno de la juventud…”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *