El manacorí Antoni Riera es fa amb la victòria al VII Campionat d'Scrabble en català d'Eivissa - Noudiari.es | Noudiari.es

El manacorí Antoni Riera es fa amb la victòria al VII Campionat d’Scrabble en català d’Eivissa

@Noudiari / L’Scrabble segueix sent un dels jocs de taula més populars del planeta i a Eivissa ha trobat casa seua gràcies a un grup d’enamorats d’aquest entreteniment mental. Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Eivissa la setena edició del Campionat d’Scrabble en català, un esdeveniment que va aplegar quinze jugadors al col·legi de Sa Graduada de Vila. 

Alícia Costa, per part de l’organització del Club d’Scrabble d’Eivissa, i l’artista Jordi Torres, creador dels trofeus que van aconseguir els millors jugadors del campionat, van lliurar els premis.

El podi va estar format per participants de fora de les Pitiüses. El mallorquí Antoni Riera, representant del Club d’Scrabble Manacor, es va fer amb la victòria. Segona va ser Cristina Bassons, del Club d’Scrabble L’Hospitalet de Llobregat, i tercer un altre representant de Catalunya, Armand Sanmamed, que forma part del SACS de Sant Andreu de Palomar.

A més a més, es va distingir altres jugadors que també van sumar mèrits al llarg de la intensa jornada de partides. Magdalena Morell, del CS Porreres, va fer catorze scrabbles, el rècord del dia. La millor puntuació en una jugada va correspondre Francesc Gallén, jugador del CS El Prat de Llobregat.

El català va aconseguir escriure sobre el tauler el mot “moquejar”, que li va valdre 130 punts. La paraula més original la va escriure amb les seues fitxes el mallorquí Carles Llull (CS Palma). “Encunyin”, forma verbal del verb encunyar, li va atorgar 97 punts i una menció per part dels jutges del Campionat d’Scrabble en català d’Eivissa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *