El Mercat de Sant Josep acomiada el darrer Sabors d’Eivissa amb una degustació de la tradicional frita de porc | Noudiari.es

El Mercat de Sant Josep acomiada el darrer Sabors d’Eivissa amb una degustació de la tradicional frita de porc

@Noudiari / Aquest dissabte, dia 13, el  Mercat de Sant Josep ens convida a degustar una frita de porc a l’estil  tradicional i amb ingredients de temporada com la pebrera blanca, patata vermella i  com no, el poc, producte estrella de les matances.
Sabors d’Eivissa és una oportunitat per donar a conèixer la nostra gastronomia tradicional i recuperar sabors que s’havien perdut en haver-se substituït les varietats originals per noves varietats comercials, varietats tradicionals que ara es poden reconèixer en el mercat gràcies a l’etiquetatge de les varietats tradicionals d’horta amb el segell Sabors d’Eivissa.

Així, al voltant de les 11.30 hores, el  nostre xef, Martín Torres, del restaurant Es Galliner  de Sant Josep, ens explicarà pas a pas com elaborar aquesta recepta tradicional i  tot seguit, n’oferirà una degustació.

Torres ha participat activament en la campanya Sabors, acompanyant cada mes el  Mercat de Josep de showcokings i  degustacions, com un sashimi de xíndria, ensalada pagesa, ous farcits de sobrassada…Tot amb ingredients locals i  de temporada com la patata roja, la xíndria, sobrassada, o l’albergínia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *