Finalitzen les obres de millora dels carrers Campanar i es Cullerot | Noudiari.es

Finalitzen les obres de millora dels carrers Campanar i es Cullerot

 

@Noudiari / Aquesta setmana han finalitzat les obres de substitució del ferm i de manteniment dels carrers Campanar i es Cullerot, a Sant Jordi.
Al carrer d’es Cullerot -que transcorre paral·lel a l’aeroport- s’han eliminat els desnivells a la calçada i s’ha renovat el ferm, que estava en molt mal estat. A més a més, també s’ha fet un reforç de la senyalització horitzontal  i  vertical per tal  d’evitar que els vehicles hi estacionin. La Policia Local havia recomanat aquesta actuació, ja que es tracta d’una via molt estreta i, donada la proximitat amb l’aeroport, era habitual que hi hagués vehicles estacionats, el que impossibilitava l’ús d’un dels dos carrils fent complicat i  perillós el  trànsit. Aquesta obra ha suposat una inversió de 247.670,61 euros

Respecte del carrer Campanar, s’han substituït uns 680 metres de la via, molt deteriorada, i s’hi ha instal·lat un reductor de velocitat. Aquesta setmana s’han  finalitzat les tasques de pintura de la senyalització horitzontal.  Les obres han tengut un cost de 91.640 euros.

Està previst que en els pròxims dies s’iniciïn les feines als carrers  per reforçar el  paviment dels carrers Riu Miño, Pica-soques i  Dofí, a sa Carroca. Es realitzarà el reforç de ferm en la zona deteriorada, a més en algun tram hi ha corbes tancades i amb pendent, la qual cosa implica que amb paviment mullat l’adherència és deficient. Amb aquestes obres de millora es pretén evitar possibles accidents per excés de velocitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *