La XVI Volta Cicloturista a Eivissa comptarà amb 470 participants | Noudiari.es

La XVI Volta Cicloturista a Eivissa comptarà amb 470 participants

@Noudiari / La XVI Volta Cicloturista a Eivissa, que se celebra els dies 12, 13 i 14 d’octubre, comptarà amb un total de 470 participants, amb corredors de 7 països diferents i 260 acompanyants. S’incrementa la participació femenina, passant 36 de l’edició anterior a un total de 64, i també hi haurà un total de sis ciclistes adaptats, un més que en 2017.
La Volta compta amb el suport del Consell d’Eivissa, del Govern de les Illes Balears i dels cinc ajuntaments de l’illa. Avui s’ha presentat a la seu del Consell Insular, amb els directors de Turisme i Esports, Vicent Torres i Fernando Gómez, l’organitzador, Juanjo Planells, i representants de les institucions col·laboradores.

Els corredors il·lustres d’aquesta nova edició seran Igor Astarloa, campió del Món de ciclisme de fons en carretera en 2003, i Abraham Olano, campió del Món en les dos modalitats, ruta (1995) i contrarellotge (1998). També hi participaran Iván Gutiérrez, campió del Món Sub-23, Alfonso Triviño, secretari general d’ACP, Ricardo Ten, Maurice Eckhard, Rosana López, Esther Villaret, Juanjo Méndez, Xavier Cavallol i Alex Sánchez.

La XVI Volta comptarà amb les següents activitats solidàries i de conscienciació, que han decidit els organitzadors:

DIJOUS 11 D’OCTUBRE

09.30 h Conferència “Voler és poder” al Col·legi Públic Can Coix a càrrec de Ricardo Ten, Maurice Eckhard i Rosana López

DISSABTE 13 D’OCTUBRE DE 2018:

09.00 h Sortida de la manifestació “Per una Llei justa”. Al Port d’Eivissa
19.00 h Xerrada col·loqui “Seguretat en carretera, per una Llei Justa” a l’Hotel Abrat de Sant Antoni de Portmany

SOLIDARITAT

La Volta col·laborarà amb PROEMAID en la recollida de sabatilles.
La Volta Cicloturista a Eivissa donarà 1 euro per cada ‘finisher’ a APNEEF.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *