Activitats pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones a Formentera | Noudiari.es

Activitats pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones a Formentera

 

@Noudiari / La consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, ha presentat juntament amb la presidenta d’Espai Dones, Dolores Fernández Tamargo, i la tècnica de l’àrea, Azucena Carrasco, el cartell d’activitats que l’associació ha organitzat per commemorar el “Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra la Dona” sota el lema ‘Vives ens volem’.
Les activitats s’inicien aquest proper dissabte amb l’escenificació de l’obra ‘Crotch’, de la companyia Baal. A partir de les 20.30h a la Sala de Cultura Cinema i s’estendran fins el diumenge 25 de novembre.

Els dies 14, 16, 21, 23, 26, 28 i 30 de novembre, de 10 a 12.30h, el Casal d’Entitats acollirà el taller d’il·lustració i art teràpia de les dones Visions a càrrec de na Malaika Comet.

El divendres 16, a partir de les 19.30h, a la Sala d’actes de Cultura es farà la xerrada “Regiment econòmic matrimonial, drets i herència entre cònjuges”. A càrrec de Javier Gonzalez Granado, notari de Formentera.

El dilluns 19, a les 19h, a l’Ajuntament Vell res farà la inauguració de l’exposició Visions, obres artístiques del taller d’il·lustració feminista realitzat a Eivissa. A càrrec de na Malaika Comet.

El dimecres 21, a les 18.30, al Casal de Joves es projectarà la pel·lícula Girlhood (Banda de noies) de Céline Sciamma. Amb posterior col·loqui sobre l’adolescència femenina als barris marginals.

El divendres 23, a les 19.30, a la façana de l’església de Sant Francesc es projectarà l’exposició Indignades de María na María Acha-Kutscher, amb imatges de la participació de dones en protestes públiques a l’Amèrica Llatina, i a partir de les 21.30 la Sala de Cultura Cinema acollirà la projecció de la pel·lícula Custodia compartida.

Finalment, el diumenge 25 Novembre, jornada en la que es commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la violència contra la Dona, es farà tot un matí d’activitats: A les 11h es muntarà una taula informativa a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. A les 12h hi haurà Concert de música interpretat per l’alumnat del Conservatori d’Eivissa  i  Formentera, seguit d’una Flashmod  per  rebutjar  la violència ballant Malamente de Rosalia i a les 13h es farà la lectura de manifest amb motiu de l’eliminació de la Violència de Gènere. Finalment, a les 20h, la Sala de Cultura Cinema tornarà a acollir la projecció de la pel•lícula Custodia compartida.

Així mateix, cada dijous de novembre i la resta de l’any, s’imparteix un curs de batucada al Casal d’Entitats a càrrec d’en Giusseppe Macchione.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *