El Consell d’Eivissa organitza una jornada informativa destinada a particulars i empreses que ofereixen o vulguin oferir servei de càtering | Noudiari.es

El Consell d’Eivissa organitza una jornada informativa destinada a particulars i empreses que ofereixen o vulguin oferir servei de càtering

@Noudiari / Aquest divendres, a partir de les 10 del matí, l’Escola de Turisme del Consell d’Eivissa acollirà la primera jornada de Servei de Càtering d’Eivissa. L’objectiu d’aquesta trobada és informar dels requisits que han de complir tots aquells que vulguin oferir un servei de càtering, dedicar-se professionalment a aquest àmbit, i estiguin interessats a donar-se d’alta i posar-se al dia sobre la tramitació que han de seguir per poder oferir aquest servei de manera legal. Aquesta és una iniciativa del Consell d’Eivissa amb la col·laboració de Pimeef.
A la jornada participaran tècnics del departament de Turisme i d’Indústria del Consell d’Eivissa, que explicaran les característiques del registre d’empreses de càtering de Turisme i informaran de l’àmbit competencial de cada administració en aquest cas. També participaran representants de l’Agència Tributària i de la direcció general de Salut Pública i Participació del Govern Balear, que abordarà la normativa de salut alimentària que han de complir aquells qui ofereixin aquests serveis.

“El problema que tenen els que es volen donar d’alta per oferir un servei de càtering, és que han d’aplegar informació de moltes àrees diferents. L’avantatge d’aquesta jornada és que estarem presents tots els departaments implicats, com som Turisme, Indústria i Salut, així com Agència Tributària, i oferirem una informació molt completa” ha senyalat el director insular de Turisme del Consell d’Eivissa, Vicent Torres ‘Benet’.

Torres també ha senyalat que en aquesta jornada s’informarà sobre totes les passes per donar d’alta a una empresa així com de les possibles sancions que s’estan aplicant per males pràctiques: “La implicació del Consell d’Eivissa contra l’intrusisme en aquest sector és màxima, i també volem garantir que des del sector de càtering s’ofereix un bon servei i evitar la competència deslleial”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *