Finalitza el Curs Eivissenc de Cultura amb una taula redona | Noudiari.es

Finalitza el Curs Eivissenc de Cultura amb una taula redona

@Noudiari / Aquest vespre ha tingut lloc al CIFP Can Marines (Cta de Sant Carles km. 8, Santa Eulària des Riu), la cloenda del Curs Eivissenc de Cultura amb la taula redona “Altres perspectives”, a càrrec de Juanjo Torres Ribas (Amics de la Terra Eivissa); Vicent Marí (Associació d’apicultors d’Eivissa); Pere Planells Guasch (oleïcultor d’Eivissa); Antoni Costa Tur, de can Maymó (Associació de viticultors d’Eivissa); Joan Riera Ripoll (vicepresident de la PIMEEF i president de Restauració PIMEEF); Oscar Molina (xef de La Gaia, Ibiza Gran Hotel) i Josep Lluís Joan Torres com a moderador.
El curs ha set coordinat per Maurici Cuesta i ha comptat amb l’assessorament de Jordi Serra Cardona, enginyer agrònom i professor del CIFP Can Marines. El Curs Eivissenc de Cultura es convoca des del 1974 i des de l’IEE es vol que serveixi de fòrum de difusió, coneixement i reflexió sobre temes relacionats amb el passat, present i futur d’Eivissa, complint així una tasca social indispensable per a l’entitat eivissenca.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *